Апасиев: “У нормален свет, квинслинзите ги тепаат (за пример), само кај нас уште држат функции”

Димитар Апасиев е број еден политичка личност на социјалните мрежи, каде со своите мислења и ставови успева да собере огромен број на допаѓања и коментари.

Но, она што го објави утрово во најмала рака е двосмислено. Дали Апасиев повикува на ќотек кон политичарите? Ова е прашањето кој загрижи многумина.

Тој споделува линк од веста: „Големи немири избија во Ерменија: Демонстранти го претепаа претседателот на парламентот“, а за истата даде доста чуден коментар:

-У нормален свет, КВИСЛИНЗИТЕ ги тепаат (за пример). Само кај нас квислинзите уште држат функции и склучуваат добрососедски “компромиси” #ПаДаСиГиГласате, – пишува Апасиев.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *