Баба Ванѓа го објави своето најново пророштво: Наскоро луѓето ќе воjyваат со некое чудно орушје, но предвиде и нова болест

Сведоците раскажуваат дека таа често за своето претскажувања користеле шеќер.

Баба Ванѓа, чие вистинско име е Вангелиа Гуштерова, го добила прекарот “Нострадамус на Балканот” поради своите предвидувања кои гледаат на крајот на светот во 5079 година.

Го изгубила видот на 12 години и тврдела дека истовремено станала свесна дека од Бога и е даден редок дар да гледа во иднината.

Предвидела дека вселената ќе заврши во 5079 година и наводно открила инциденти во годините помеѓу. Знаела за распадот на Советскиот Сојуз, за нападот на 11 септември 2001 година, за заминувањето на принцезата Дајана и ситуацијата во Чернобил, а и кажале дека 85 отсто од нејзините предвидувања биле точни.

Погледнете ги нејзините пророштва кои доаѓаат со годините:

-2023 – Незначително се менува орбитата на Земјата.
-2025 – Европа е слабо населена.
-2028 – Пронаоѓање на нов извор на енергија. Заминување на летало со човечка посада кон Венера.
-2033 – Ледот на половите на земјата се топи. Се зголемува нивото на светскиот Океан.
-2043 – Светската економија цвета. Со европа владеат муслимани.
-2046 – Се одгледуваат сите органи од човечкото тело, а замената за болните станува најдобар метод на лечење.
-2066 – Во текот на нaпадoт на муслиманскиот РИМ, САД за прв пат применуваат ново климатско оpyжје – нагло ладење.
-2076 – Со земјата завладува ново бескласно општество – комунизам.
-2084 – Природата полека се опоравува.
-2088 – Се појавува нова болест – стареење за неколку секунди
-2097 – Брзото стареење е победено
-2100 – Вештако сонче започнува да ја осветлува темната страна на Земјата
-2111 – Луѓето стануваат киборзи – живи роботи
-2123 – Малите држави вojyваат меѓусебно, големите не се мешаат.
-2125 – Во Унгарија се уловени сигнали од космосот.
-2130 – Човечки колонии под вода – со помош и совети од вонземјани
-2164 – Животните научниците ги претвораат во пола-луѓе
-2167 – Се појавува нова религија
-2170 – Планетарна суша
-2183 – Човечка колонија на Марс станува нykлеарна сила и бара независнот од Земјата.
-2187 – Научниците успеваат да спречат ерупција на два најголеми вулкани на Земјата.
-2195 – Колониите под морето во целост стануваат независни – обезбедени се со храна и енергија.
-2196 – Европејците и Азијците, после целосно мешање, стануваат еден народ.
-2201 – На Сонцето постебепено слабеат термо реакциите – ѕвездите се ладат.
-2221 – Човештвото во потрага по вонземски живот, стапува во контакт со незамисливото.
-2256 – Земјен космиччки брод, по враќањето на Земјата, донел на планетата нова болест.
-2262 – Постепено се менуваат орбитите на планетите од Сончевиот систем.
-2271 – Научниците конечно ги пресметуваат новонастанатите физички константи.
-2273 – Со мешање на жолта, бела и црна, настанува целосно нова раса.
-2279 – Научниците добиваат енергија од вакум или црни дупки.
-2288 – Патување низ времето и нови контакти со вонземјаните.
-2291 – Сонцето се лади. Научниците се обидуваат повторно да го стартуваат.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *