Брзата помош интервенираше на протестите во Скопје, погледнете што се случува во моментов таму (ВИДЕО)

Дел од демонстрантите, кои во моментов се на булеварот пред Трговскиот Центар Мавровка, предизвикаа тензии и фрлаа предмети кон полицискиот кордон кој не им дозволува да продолжат со маршот кон Основниот суд во Скопје и кон Собранието.

Додека едни ја напаѓаа полицијата, други демонстранти ги смируваа учесниците во протестот. Според 360 степени, повредени има на двете страни, при што интервенираше и полицијата.

Погледнете ги видеата во продолжение:

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *