Ваков автомобил можете да видите само во Албанија и никаде на друго место (ФОТО)

Луѓето кои поминуваат до овој автомобил во Скадар, не можат да им поверуваат на своите очи, зарем постои човек кој го сака својот автомобил до овој степен?

Сепак постоел, а го пронајдовме во Скадар, Албанија. Имено, една фотографија набрзо стана вирална бидејќи сопственикот, својот автомобил, своето милениче го претворил во плишен ѕвер.

“Кога ќе помисли дека се си видел…плишено ауди во Скадар”, гласеше коментарот на фотографијата.

Многумина веднаш коментираа дека изгледа како да е фотошопиран, а поставувачот на фотографијата објасни дека “ни самиот не би верувал да не го допрев”.

“Дали го пере со црни алишта на 30 степени?”, прашуваат твитерџиите.

Погледнете ја фотографијата во продолжение:

https://twitter.com/montenegro90/status/1331614041769451520

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *