Вистински кошмар за секоја жена: Овие три карактеристики не ги поднесуваат кај денешните мажи

Модерното време донесе многу позитивни работи, но сме во трка со современ стил на живот и едноставно заборавивме на вистинските вредности кои некогаш многу се негувале, посебно во машко-женските односи. Тоа се однесува на убавото однесување кое мажите ги правеше мажи.

Кои работи денешните жени ги наведуваат како три најлоши современи карактеристики на денешни фраери?

-Еден од нивните главни проблеми е лошата комуникација со жените. Се повеќе млади практикуваат повремено гледање со девојките, едноставно без обврски. И тоа сјајно функционира кога се заедно, но потоа со денови не се јавуваат, се до следната прилика.

-Денешните момчиња многу неодлучни и тоа во апсолутно се. Во ветувања, комуникација, размислување, но и постапки.

-Често ќе слушнете од денешните мажи дека не се подготвени за врска. Би било во ред тоа на партнерката да и го кажат уште на почетокот, а неретко чекаат да помине извесно време за да се изјаснат дека оваа врска сепак не е за нив.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *