“Внимание, во близина има “шокло” – Урнебесен натпис на асфалт во Скопје

На социјалните мрежи се појави фотографија на која се гледа очајна грешка направена при обележувањето на улица во Скопје.

Станува збор за уличен натпис на асфалтот со кој им се сугерира на возачите дека во близина има училиште или скратено школо, но не и напишано на овој начин.

 

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *