Во овој месец од годината се раѓаат најбогатите луѓе на светот, дали и вие сте еден од нив?

Според верувањата, во овој знак се раѓаат најмногу милијардери.

Еден хороскопски знак посебно се издвојува бидејќи во нему се родени најголем број на милијардери.

Во знакот на Вагата се родени најголем број на милијардери.

Истражувањето кое било спроведено утврдило дека во тој хороскопски знак е роден неверојатен број од дури 27 милијардери, а на второ место по успешност се наоѓа хороскопскиот знак Риби, во кој се родиле само 22 милијардери.

Во овој знак, се родени великани како Ралф Лорен, сопственичка на козметичкиот бренд Лореал Париз Лилиен Бетенкорт, претседателот на H&M Стефан Персон, наследничката на Волмарт Алис Валтон и многу други.

Доколку сте родени во овој знак, имате причини за надеж дека еден ден токму вие ќе бидете впишани на листата помеѓу овие најбогати и најуспешни луѓе на светот.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *