Го прославија роденденот дома: Ребека сподели фотографии од роденденската забава на најстариот син

Ребека Јанковска Ристески со најблиските го одбележа 14-тиот роденден на синот Маркијан.

Популарната пејачка објави мал албум со фотографии од домашната прослава со балони и од тортата.

„Среќен да си секогаш. Само тоа се важи. Најсакан и најубав наш. Среќен роденден, ѕвездичке наша“ – стои во нејзината порака.

Ребека и нејзиниот сопруг се родители и на близначињата Макариј и Доротеј.

Во изминативе години, таа е посветена активистка во улога на основач на здружението „Дајте ни крилја“, кое се стреми да овозможи соодветни услови за квалитетен живот на лицата со посебни потреби. Неретко Ребека поддржува најразлични хуманитарни акции и иницијативи за подигнување на свеста за различни болести.

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *