Доколку сакате долги, убави и мускулести нозе, правете го ОВА по 10 минути секој ден (ВИДЕО)

Време е да се активирате и да започнете со вежбање.

Вежбите за бутни мускули на нозете се лесни, но нивниот ефект е огромен.

Доколку сакате до летоска да дојдете до затегнати нозе, крајно време е да започнете со вежбање.

Денес ви претставуваме многу ефективна програма во траење од 10 минути.

Погледнете го планот на тренингот во видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *