Докторот кој изјави дека ковид-19 не постои, денес го насмеа цел Балкан со својата објава (ФОТО)

Несторовиќ објави фотографија со игуманот Михајло Биковиќ, манастирски старешина.

Пулмологот доктор Бранимир Несторовиќ ги насмеа следачите на Инстаграм со новата објава.

Несторовиќ објави фотографија со игуманот Михајло Биковиќ, манастирски старешина, но и роден брат на славниот актер Милош Биковиќ, но направил две грешки во описот на фотографијата.

Имено, тој напишал: “Запознав фантастичен човек игуана Михајловиќ Биковиќ”, па така старешината на манастирот стана игуана наместо игуман, а Михајло стана Михајловиќ.

Докторот подоцна ја исправи грешката, но втората остана.

“Колкава игуана”, “Докторе, исправете ја печатната грешка”, “Сакавте да кажете игуман”, се нижеа коментари под неговата објава.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *