Елдина од март не ги чупкала веѓите: “Мажите ме гледаат со гадење, но не ми е гајле”

Елдина од март, од почетокот на карантинот поради новонастаната ситуација оваа година, не ги депилирала своите веѓи, а сподели неколку фотографии за да покаже како изгледала тогаш, а како таа изгледа денес.

Елдина Јагањац, 31 годишна девојка од Копенхаген, Данска, пораснала во мало градче во кој најважно било да се прилагодиш и да изгледаш слично на другите.

Меѓутоа, таа денес гордо ја сподели својата уникатност, па погледнете како таа изгледа денес:

 

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *