Жената родена во овој месец обожава да менува парнтери како чорапи

Жената во овој знак верува дека не постои маж кој може да ги задоволи нејзините барања и апетити. Затоа често менува партнери, секогаш со изговорот дека бара подобар. Додека се бакнува со еден, веќе гледа во некој друг.

Едноставно речено, жените во овој знак се склони кон шарање со опашот. Нејзе не ја привлекува ништо толку многу колку менувањето на партнер, а дефинитивно, таа му дава предност на квантитетот, отколку на квалитетот.

На нормалниот пат може да ја врати единствено маж кој ќе успее да ја покори со силата на својата личност и во неа да ја разбуди вистинската жена.

Тоа е жената во знакот Шкорпија (24 окт – 22 ное).

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *