Жена ми ме тера да ја викам “Мамичка” ми купи и цуцла која ја полни со моето омилено виски

Приказна за храбри мажи.

Девојка ми сака да ја викам МАМА, а таа мене БЕБЕ, ми купи дури и цуцла!

На социјалната мрежа РЕДИТ, едео момче раскажа нешто невидено, девојка ми ме третира како нејзино бебе, на почетокот изгледаше интересно но сега веќе е напорно. Чашата прели, кога ми купи пелени!

– Се започна со ситници кој што воопшто не беа чудни, но подоцна, за време на ручек и вечера почна да ме рани со лажиче, да испушта чудни звуци, кој наликуваа на авион и воз. Потоа започна сцена, која воопшто не беше убава, насабајле започна да ме облекува, ќе ме седнеше на крајот од креветот како мало дете. Месеците минуваа и еден ден, добив шише со цуцла, кое го полнеше со моето омилено виски. Често ми велеше, мамичка многу те сака, тоа и беше као еден вид предигра – го образложи својот проблем ова младо момче.

Во коментарите од корисниците на социалната мрежа РЕДИТ, во врска со овој случај, одкриваат дека девојката навистина има проблем, а тоа е фeтишoт кон бебиња. Еден од коментарите беше дури и радикално суров, направии и деца за да се си дојде на свое место- вели еден од коментарите.

Комуникацијата помеѓу двајцата партнери може да го реши овој проблем, одредени склоности за нејзината возбуда знаат да бидат тешки за врската. Една метафора вели дека постојат различни фантазии, како што постојат и различни вкусови и зачини во кујната па се треба да се проба. Народски кажано грав, не се јаде секој ден!

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *