Започнала да пее на 14 години, нема завршено ни средно, а сега растура на балканската сцена!

Атрактивната пејачка Александра Пријовиќ е снаа на легендарната Лепа Брена, но таа сега реши да открие детали од нејзиниот приватен живот во интервју за српските медиуми.

Александра почна да пее на само 14 години, а се натпреваруваше во музичкото шоу „Ѕвездите на гранд“, а тоа веднаш и донесе кариера во музичкиот свет.

Поради музичката кариера и големата сума на пари која ја заработувала, таа решила да се откаже од Средното училиште, кое никогаш не го завршила, но тоа не го променило на полошо нејзиниот живот.

На само 14 години почнала да пее  и почна да се пробива во балканските медиуми. Поради големото отсуство од училиштето, Александра се откажала од средното училиште, односно станала вонреден ученик и никогаш не го завршила.

 

 

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *