Игор Џамбазов им посвети песна на Борисов и Каракачнов: “Тоа сме ние, вие сте тие, другите”

Познатата песна Бела чао е стара италијанска партизанска песна која потекнува од времето на италијанската граѓанска војна.

Низ годините на постоење на оваа песна, се појавувале разни верзии на песната, странски и домашни, а своја верзија на почетокот на пандемијата направија и Драган Спасов-Дац и композиторот Александар Митевски.

Но, сега познатиот шоумен и актер Игор Џамбазов се претстави со своја верзија, со која упати директен македонски поздрав кон Борисов и Каракачанов.

“Каракачанов, Бојко Борисов, о бела чао, бела чао, бела чао, чао, чао”, пее Игор во видеото. Погледнете ја неговата објава на Инстаграм во продолжение:

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *