Избегнува да дојде на седница, па му поставија макета. Димитров “присуствуваше” на Комисијата за надворешна политика

Макета од вицепремиерот за евроинтеграции Никола Димитров беше поставена на Комисијата за надворешна политика откако и во вториот обид на опозицијата да се расправа за разговорите со Бугарија не дојдоа ниту пратениците на власта ниту поканетите министри, за надворешни работи Бујар Османи и за евроинтеграции Димитров.

Претходно во фејсбук статус претседателот на Комисијата Милошоски ги објави предлог заклучоците што ги предлага за оваа седница.

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *