Има 19 години и живее со родителите: „Не им смета мојата професија, во еден ден имав 21 клиент“

Неодамна на британскиот Канал 5 беше прикажана интересна приказна за една од најмладите, но и најуспешни хотелски работнички во Велика Британија.

Ели која има 19 години, веќе има направено неколку пластични операции за да го промени изгледот на своето тело и лице, а вели дека најголем број клиенти што ги имала за еден ден биле 21.

Годишно, нејзината плата се мери во стотици илјади евра, а 15 минути од нејзиното време чини околу 85 евра. Само од интернет платформата „Само за обожаватели“ заработува околу 4500 евра месечно.

Она што не би го очекувале е реакцијата на нејзините родители – како што и самата призна, единствено што им е важно на нејзините родители е дека е среќна и безбедна и воопшто не им пречи што се занимава со проституција.

Покрај тоа, таа живее со нејзините родители и затоа вели дека понекогаш и е проблем да најде хотел кога ќе закаже состанок со клиент. Овој проблем се рефлектира во фактот дека во некои хотели и е забрането да влегува, поради несоодветно однесување.

Author: A S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *