Испливаа фотографии од ќерката на Легија: Николија (22) е вистинска убавица (ФОТО)

Николија на својот Фејсбук профил редовно објавува фотографии на кои во прв план го истакнува својот физички изглед.

Пред да ја запознае Александра Ивановиќ со која има три деца, Милорад Улемек Легија бил во брак со новинаркката Маја Луковиќ со која ја добил прекрасната ќерка Николија, сега дваесетидвегодишна.

Имено, како што порано пишуваа српските медиуми, Маја Луковиќ, првата жена на Милорад Улемек Легија и нивната заедничка ќерка Николија во 2014 година се преселиле во Канада.

Николија на својот Фејсбук профил редовно поставува фотографии на кои во прв план ја истакнува својата убавина, а може да се забележи и неверојатна сличност со својот татко.

Легија и мајката на Наталија, Маја се запознале во Ердут во 1992 година, а се венчале две години подоцна, додека кумови им биле Жељко Ражнатовиќ Аркан и пријателкат Санда.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *