Како живеат богатите деца додека трае карантинот? На јахта, на шопинг, за нив правила не важат

Фотографии од богати деца се доказ за нивниот раскошен и луксузен живот. Една девојка позира на луксузна јахта, додека друга на скапоцена палуба со поглед на Дубаи.

Карантинот во некои земји е готов и поединци среќници навистина слават во голем стил. Богатите деца брзаат до своите приватни авиони за да можат да одмораат крај бескрајните базени или се во трговски центри во потрага по дизајнерски крпчиња. Без разлика како било, трошоците за овие привилегирани млади не се важни, а со своите богатство и уживање се расфрлаат на социјалните мрежи. Татичко плаќа за се.

Тие се возат во автомобили кои чинат богатство, а омилен им е Ролс Ројс. Тие одмараат во приватни авиони и изнајмуваат вили кои чинат вртоглава сума на пари.

А да, и заборавете на патувања кои ги организира агенција, бидејќи богатата елита во најголемата криза одмора на луксузни одморалишта со пет ѕвезди на Малдивите и во Дубаи, за да се опушти после зимските ограничувања поради пандемијата.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *