Колку е лесно да ќариш девојка која прв пат ја гледаш ако имаш многу пари? (ВИДЕО)

Колку е лесно да ќариш девојка која прв пат ја гледаш ако имаш многу пари?

Компилација од најдобрите Gold Digger пренкови.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

https://youtu.be/A1iKDuStJM8

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *