Кралски биограф тврди: Кралицата Елизабета ќе се повлече следната година

Кралицата Елизабета ќе се „пензионира“ и ќе му го предаде управувањата со монархијата на нејзиниот син принцот Чарлс кога таа ќе наполни 95 години, според високиот дописник на кралството.

Во интервју за „The Royal Beat“, кралскиот дописник и биограф Роберт Џобсон, исто така, рече дека Дајана, принцезата од Велс, била сметана за „помоќна од кралицата“.

Кралскиот биограф додаде: „Цврсто верувам дека кога кралицата ќе наполни 95 години, таа ќе се повлече“.

Џобсон ги дискутира и најновите извештаи за враќањето на принцот Ендру на кралските должности.

„Може ли да се врати на тоа? Не, нема начин да се врати “, рече тој. „Тој мора да биде ослободен од вина од ФБИ. Ако се врати, тој ќе ја отвори кутијата со змии и гуштери. Што и да правеше на забавите, беше валкана приказна. Односот на Ендру со Епштајн го прави комплетно компромитиран”.

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *