Луѓето родени на овие датуми, ги следи огромна среќа во животот

Дали сте родени под среќна ѕвезда?

Во едно истражување учествувале преку 15 илјади луѓе за да се открие на кој датум се раѓаат најсреќните луѓе, и резултатот е следен:

Личностите кои за себе можат да кажат дека се родени под среќна ѕвезда се оние кои ја овој свет пристигнале на 28. јули.

Истражувачите ги прашале луѓето како се чувствуваат на својот роденден и дошле до овие заклучоци. Генерално, луѓето родени во текот на летните месеци се попозитивни и подобро расположение. Дури 60 отсто од родените во јуни се среќни поради својот роденден, 59 отсто од родените во јули и 53 отсто од родените во август.

Со овие резултати се согласува и астрологијата. Ѕвездите на овој датум се наклонети и креираат поволно влијание на сите аспекти од животот.

Најдепресивни луѓе се раѓаат во текот на зимата.

Сосем очекувано, зимските родендени се најдепресивни, посебно оние на 16. декември поради студенилото за кое третина од испитаниците велат дека им ја засенува роденденската прослава.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *