Момче од Србија поради оваа снимка стана најомразениот човек на интернет

Замислете да сте тргнале во дрогерија по фарба и се обидете да се офарбате во црно, но завршувате плави бидејќи некое дете сакал да направи финта и ги заменил тубичињата во паковањата.

ТикТокерот Александар Стојковиќ сакал да направи видео за оваа мрежа и направил таква ниска работа што ги оставил луѓето негативно изненадени бидејќи не можеле да поверуваат дека воопшто е спремен на нешто вакво, само за да добие лајкови и популарност на ТикТок.

Ова момче се снимил како во дрогеријата отвара пакувања фарби и ги менува тубичињата кои се идентични но содржат различни бои, и многу малку жени воопшто пред фарбањето би провериле дали се согласуваат шифрите на боите на тубичињата со оние на пакувањето, едноставно, бидејќи воопшто не би се соменвале во нешто вакво.

ТикТокерот после реакцијата на луѓето го избришал срамното видео и се надеваме дека ниту едно друго дете нема да добие идеја да направи нешто слично, бидејќи навистина некој може да излезе оштетен од целата оваа шега.

https://twitter.com/loveontop78/status/1356760453091852291?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1356760453091852291%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.krstarica.com%2Fzivot%2Fziveti-zivot%2Fmladic-iz-srbije-zbog-ovog-snimka-postao-najomrazeniji-covek-na-internetu%2F

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *