“Мојата сестра ја мрзи да оди во тоалет, па завршува работа со шише, и го остава до нејзиниот кревет”

Сите се згрозиле од нејзиниот пронајдок.

ТикТок е една од убедливо најпопуларните социјални мрежи, ако не и најпопуларната. И тука често наоѓаме виеа кои имаат прилично корисни совети. Но, има и видеа кои би посакале никогаш во животот дан е сме ги погледнале.

Еден од нив е и оној кој го постави корисничка под името Колин. На прв поглед, клипот делува целосно нормално, бидејќи таа во него ја чисти собата која ја наследила од постарата сестра, откако таа заминала на факултет.

Во видеото покажала дека секаде по собата има ѓубре, на подот има купишта облека и постелнини, меѓутоа, тоа не е се.

Еден детал посебно ги згрози корисниците на оваа социјална мрежа. Имено, во купиштата хаос и ѓубре, Колин, под креветот, пронашла и шишиња во кои имала урина.

Во другата снимка објаснила за шишињата, за кои се испоставило дека нејзината сестра не е виновна, туку нејзиното момче.

“Мојата сестра не ги полнела шишињата, туку нејзиното момче. Зошто? Не сум сигурна. Претпоставувам дека бил премногу мрзлив да оди во тоалет. Да, знам дека тоа е одвратно”, изјавило ова девојче.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *