Направиле огромен вулкан од чкорчиња, го запалија, но не очекуваа да се случи вакво нешто (ВИДЕО)

Креаторите од Јутуб каналот Лавина направија мал експеримент во кој со помош на голем број чкорчиња направиле вулкан.

Тие внимателно ги залепиле и сложиле чкорчињата, а крајниот резултат веројатно не беше она што го очекуваа.

Тие во овој експеримент искористиле дури 40.000 чкорчиња.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

https://youtu.be/zebaA99LlDY

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *