Најново истражување : Најубави жени се Норвежанките, најмалку привлечни Германките

Американски сајт за запознавање објави детална листа на најубави народи на светот. Листата е резултат на анкета, а местата на кои се најдоа најубавите националности на светот веројатно нема да им се допадне на многумина.

 

Германките се сметаат за најнепривлечни жени на светот, иако Хајди Клум и Клаудија Шифер не би се согласиле со истото.

Од друга страна, Ирците се прогласени за грди мажи – така што Пирс Броснан и Колин Фарел може комотно да ги вратат титулите за едни од најпосакуваните мажи на светот.

Македонија ја нема на листата, но ако е за утеха, недостасуваат и Србија, Хрватска, Словенија…

Најатрактивни жени на светот има во следниве земји:

 

Најатрактивни мажи на светот:

 

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *