Немала средени нокти кога момчето ја запросил: Нејзината сестра и помогнала на генијален начин (ФОТО)

Немала средени нокти кога момчето ја запросил: Нејзината сестра и помогнала на генијален начин.

Ноќна мора на секоја девојка е да во моментот на изненадното запросување нема средени нокти, бидејќи нема да може да се фотографира за социјалните мрежи и покрај сликата на раката и прстенот да напише “кажав да”.

Деновиве на социјалната мрежа Твитер, највирален беше токму постот за генијалната помош на една девојка, чија сестра немала средени нокти за време на најважниот чин за крунисување на љубовта.

Што точно направила таа, можете да погледнете на фотографијата во продолжение:

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *