Не лажат и исневеруваат: Совршените мажи се раѓаат во овој месец

Доколку ќе засакате личност родена во овој знак – вистински, лудо, длабока, потребна ви е ранливост за да можете да откриете што значи да се биде сакат со целото срце.

Љубовта се смета за најмоќната сила во вселената, а тој е најдбориот и највештиот управувач со таа магична сила. Неговиот најголем дар е неговото срце – тој сака и тогаш кога сите други се откажале, бидејќи тој гледа и ситен знак сонце кое му вели дека позади темнината постои светло.

Во својата желба да го негува и дава се она што е потребно за да го подобри светот во кој живее, тој ќе се исцрпи поправајќи работи и оставајќи ги подобри отколку во моментот кога ги пронашол.

Тоа е мажот роден во знакот на Рак.

Раковите постојано критикуваат поради променливиот и често негативно расположение, но важно е да знаете дека Ракот чувствува се. Комуникацијата е клуч доколку сакате да избегнете недоразбирања кои би можеле да ве доведат до романтичен дисбаланс.

Сладок збор или промислен гест ќе го лансира во орбитата до ѕвездите, а непромислен коментар или непотребно игнорирање ќе го фрлат во вртлог на мрачни сомнежи и преиспитувања како: “Што направив за ова да го заслужам?”.

Тој чувствува се и често сака да има време кое ќе го помине сам, со своите мисли.

Од време на време можеби ќе бидете збунети и со неговата способност да истовремено биде еднакво срамежлив и храбар.

Потребна е неверојатна количина на работа за вистинскиот Рак да се ослободи од стврднатите лушпи кои ги штитат неговите сирови емоции. Многу ракови своите партнери ги држат на дистанца, додека се уште пливаат по неистражените води и не се уверат дека се сигурни, бидејќи тие знаат искрено да сакаат.

Иако сака да биде спонтан, Ракот е изморен од краткотрајни авантури, бидејќи себе си се чува како поклон за посебна личност.

Ракот е често креативен и секогаш доаѓа до израз. Внимателноста која го карактеризира неговиот стил во односите, кога еднаш ќе ве прими во своето срце, секогаш ќе му бидете на ум.

Тој за вас ќе даде се што има, а за возврат ќе му биде потребно премалку за да биде среќен. Доволно е да се чувствува почитувано и сигурно помеѓу луѓето кои ги сака.

Неговиот партнер треба да биде сензитивен. Не сте негов прв партнер и ќе биде среќни доколку биете оној последниот, а успат е важно да знаете дека многумина го повредиле. Тој не бара од вас да ги исцелите неговите рани, само треба да знаете дека му е многу важно што знае дека може да ви верува, бидејќи тој ќе ви се даде целиот.

Неговото минато е проткаено со недостојни љубовници, само затоа што не научил колку неверојатна личност тој навистина е.

Она што тој го бара е стабилност, иако живее и за авантура.

Тој сака да се игра, истражува и пребира по непознатото со некои за кој е уверен дека ќе биде неговата сигурносна мрежа доколку доживее пад. За својата идна среќа во љубовта, тој сака личност која е пријатна во своја кожа, личност со која може да расте.

Ракот ќе ви даде се што би можеле да посакате во врската, тој отсекогаш верува дека бајките се реални и дека двајца луѓе навистина можат засекогаш да живеат.

Неговата љубов е иста, реална и 100 отсто оригинална. За жал, многу луѓе не доживеале љубов како неговата, така што поголемиот дел не знаат што би правеле со неа, да ја отфрлат или уште полошо – да ја земат здраво за готово.

Храбра душа која е подготвена да дозволи да биде сакана од страна на големото срце на Ракот може ќе види чудо кое за другите е невидено. И нека тогаш тие двајца уживаат во еуфоричен сјај кој зрачи од оние кои ја сфаќаат вредноста на пишувањата на сопствената бајка.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *