Пи*ка во движење

Зборови кои опишуваат многу машки во денешницава, а најмногу тебе, мил мој. Овие зборови би требало да ги читаш секој ден и да се гордееш со себе, бидејќи не е баш така лесно да си пи*ка во движење. Можеби сум малку вулгарна, малку повеќе од потребно, но не ми е гајле. Ова се мои зборови, моја страница, па ќе пишувам што сакам.

Да се навратиме на темата. Ти беше една една пи*ка во движење, се уште си, а и ќе продолжиш да бидеш, покрај тоа што си кукавица. Но, тоа се две исти работи знаеш? Исто ѓубре, различно пакување. Не знам како поинаку би те опишала, извини, ова се најсоодветните зборови. Не знаеш да сакаш, уште помалку да прифатиш да бидеш сакан. Не знаеш да речеш те сакам, изгледа имаш говорна мана. Не знаеш да си го погазиш егото и годроста, мислиш така е паметно, но искрено, ти си глуп. Не знаеш како да сакаш жена, бидејќи не си маж, ти си само една пи*ка во движење која цел живот ќе се прашува: “Да дадам или не?”

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *