Погледнете што се случува во Тетово за време на полициски час – дали и во вашиот град е вака? (ФОТО)

Што се случува во останатите градови во Македонија, а што во Тетово?

Според фотографиите кои се објавени на социјалната мрежа Твитер, изгледа дека во Тетово нема полициски час и дека во градот барем луѓето, функционираат нормално.

На фотографиите кои се објавени од профилот ПУТЕР Македонија, може да се забележи дека нема ниту полиција, а ниту загриженост кај граѓаните кои слободно шетаат за време на полициски час.

Каква е ситуацијата во вашиот град?

Погледнете ги фотографиите во продолжение:

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *