Поставен како услов : Колкаво богатство се крие зад предбрачниот договор помеѓу Гвен Стефани и Блејк Шелтон

Кога Гвен Стефани се омажи за Гевин Росдејл во 2002 година, таа беше на врвот на нејзината слава без сомнение, имаше 33 години и го погоди хитот по хитот со албуми како Return of Saturn and Rock Steady. Кога се разделија подоцна по 13 години и три деца , нивните животи беа неизмерно различни во начините што никогаш не можеа да ги предвидат – и како такви, не подготвија предбрачен договор. Сега, кога Стефани се сврши со кантри-ѕевздата Блејк Шелтон, имаме потврда дека пејачката не ја прави истата грешка двапати, и всушност разговараше со Шелтон за предбрачен договор многу порано пред тој да ја запроси..

„Тие беа во преговори неколку месеци“, изјави извор за Us Weekly . „Процесот беше крајно без напор … нема икање, или невообичаени барања“.

„Таа едноставно не може да си дозволи да го нема со Блејк“, додава изворот .

Според платформата на славните Нет Ворт, Стефани има импресивни 150 милиони долари нето вредност од комбинираниот профит од нејзината соло кариера, модната етикета „Л.А.М.Б.“, ТВ-настапи како „Гласот“ и многу повеќе. Нето богатството на Шелтон од 100 милиони долари не е за потценување – но меѓу трите сина на Стефани и нејзините 34 години во музичката индустрија, секако не можеме да ја обвиниме што сака јасно да го издвои она што е нејзино.

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *