По стапките на своите колеги : И Панчо ДНК се истетовира и тоа на чело

По Игор Џамбазов, кој ја на свој начин ја подржа Тамара, и Панчо ДНК се пошегува со тетоважа. Имено тој на чело истетовира танга гаќи, а под фотографијата напишал „Гревовите поубаво се перат на чело.’

За потсетување, тој пред неколку месеци ги критикуваше девојките кои носат танги на плажа во Охрид, и ова наиде на многу критики во јавноста.

 

 

 

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *