Предизвик под вода : За 3 минути успеа да ја состави Рубиковата коцка – Видео

Некои од нас не знаат ниту да ја состават Рубиковата коцка на „суво“, а ова момче тоа го прави под вода без никакви проблеми. И три пати. Погледнете како успеа во тоа.

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *