Пред венчавката му рекла дека сака да го истетовира името на поранешното момче, неговата реакција е легендарна

Момче на Редит споделил ситуација во која се нашол и побарал мислење од други луѓе.

Не е реткост дека оние кои сакаат, да го истетовираат името или барем иницијалите на својот партнер.

На тој начин, нивната љубов останува вечно втисната на кожата. Барем така се верува.

Сепак, едно момче, навистина се нашол во незгодна ситуација и тоа само неколку моменти пред венчавката со долгогодишната вереница, токму поради тетоважа.

Имено, тој на Редит споделил со следачите дека не знае што да прави, бидејќи неговата девојка не сака да го истетовира неговото, туку името на нејзиното поранешно момче. Тој додава дека со тоа момче останала во добри односи после раскинувањето, но дега сега поч инал, и дека сака да му оддаде почит.

Тој ги запрашал луѓето дали сметаат дека претерал бидејќи и соопшти дека во тој случај ќе ја одложи венчавката. Сакала неговите иницијалите да ги истетовира на зглобот на раката, и додала дека после веста за неговата см рт била целосно скршена.

“Кога ја слушна таа вест, не можеше да престане да плаче. Изјави дека сака некое време да се посвети на себе, за да можела да го обработи она што се случило во својата глава, па заминала кај своите сестри. Разговараше со мене секоја вечер и ме извести дека наскоро се враќа дома. Не ја брзав или нешто слично, наместо тоа, ја запрашав дали и треба нешто”, напиша овој маж и додаде:

“Дојде дома три недели подоцна и делуваше посмирено од порано. Остана во контакт со нивните заеднички пријатели, кои планирале нешто да направат во негова чест”, изјави тој.

“Тие и после раскинувањето останале во добри односи бидејќи се дел од исто друштво и се познаваат доста долго, но кога ми го кажа тоа, не можев да им верувам на своите уши”.

Со сето тоа, кога ова момче се спротиставило на нејзината идеја, девојката бурно реагирала, истакнувајќи дека тој не може да разбере бидејќи никогаш никој не изгубил.

Момчето и ставил до знаење дека ќе ја одложи венчавката, која требало да биде во јануари, додека таа не ја преиспита својата одлука да се тетовира. Таа не ја поднела добро оваа вест и се вратила кај своите сестри. Од таа причина, момето започнало дискусија на оваа тема, за да дознае дали направиш исправна или погрешна одлука, како што тврди неговата вереница, или валидно се налутил поради нешто вакво.

Меѓутоа, коментарите, речиси едногласно, биле на негова страна. Имало и оние кои ја разбрале нејзината тага, но оправдано се осмневале, дека доколку сака такво нешто, таа веројатно никогаш вистински не го преболела своето поранешно момче.

“Немој да се венчаш со таква личност”, “Жал ми е, но нејзината тетоважа ќе ве потсеќа на нејзиното поранешно момче, секој пат кога ќе ја видите, и тоа до крајот на животот”, беа само некои од коментарите.

Што вие мислите, дали ова момче е во право што се лути, или сте сепак на страната на девојката?

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *