Пресмешни и преслатки : Сопственици споделуваат фотографии од своите кучиња откако ги каснала пчела

Сопствениците на кучиња постојано се трудат да им овозможат најдобра можна грижа на своите миленици, но понекогаш и покрај сите мерки на претпазливост се случуваат незгоди.

 

Кучињата често знаат да изедат и нешто што не треба, а некои дознале на потешкиот начин дека пчелите и не се баш добри за јадење или држење во усната шуплина.

По убодот од пчела, нивните муцки толку отекуваат што сопствениците не можат да ја задржат смеата. Тие веднаш ги фотографираат, а дел од ваквите фотографии се најдоа на Редит, каде веднаш станаа хит.

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *