Приказна без крај, а богами и почеток

Приказна без крај, а богами и почеток. Круг кој постојано се врти и не може да застане, a кога се обидуваш да го застанеш, ти се врти во главата, тоа е ова нашето, знаеш? Ти секогаш лажеш дека нема да ме оставиш, а јас секогаш лажам дека ќе те чекам, се додека повторно не се најдеме.

 

 

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *