Псуела цела вечер: Нарачала кебабчиња, а доставувачот од ресторанот и го донел ова? (ФОТО)

Мислела најпрво дека се рабтои за некаков пренк, а потоа добила објаснување.

Ништо не е полошото откако цел ден ќе го поминете на факултет и ќе пристигнете дома уморни и гладни, и после на вратата од доставувачот добивате нешто што воопшто не сте го барале.

Студентката Софи Стивенс нарачала кебаб, но кога го отворила пакетот кој пристигнал на нејзината адреса, останала во чудо.

Во кутијата во која требало да има кебаб, имало само кашкавал – и тоа 40 ливчиња уредно наредени!

Велшанката го фотографирала ова и го објавила на социјалните мрежи прашувајќи дали се работи за некаков пренк.

“Цел ден мислев само на кебаб и бев навистина возбудена кога го нарачав. Она што пристигна целосно ме изненади. На почетокот воопшто не ми беше смешно, но одлучив да им се јавам на вработените во ресторанот од каде што порачав и да проверам како дошло до ваква забуна. На крај ми испратија нова кутија во која беше она што го нарачав”, изјави Софи.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *