Соња во карантин им земала на мажите 10.000 денари само за да ја допрат: Но, доаѓањето на оваа личност кај неа не го очекувала

Почетниот план пропаднал кога најмалку очекувала.

Дваесетиосумгодишната Аргентинка Соња Караско е уапсена минатиот месец поради не легеални активности во текот на повеќемесечниот карантин.

Соња во градот Сан Луис во срединатан а 2020 година дошла на идеја да во карантин им наплаќа на мажи услуги бидејќи претходно останала без работа и немала други приходи. Она што започнало многу спонтано и речиси незабележливо се развило во вистински бизнис.

Прво Соња отворила профил на ОнлиФанс, за потоа да им наплаќа на клиенти околу 10.000 денари само за да ја допрат и мирисаат.

Могу оргорчени Аргентинци кои во текот на 2020 година биле речиси нонстоп во карантин сакале малку забава и жена, па од месец во месец во се поголе број доаѓале кај Соња.

Меѓутоа, минатиот месец нејзината работа застанала кога примила во станот еден постар маж. После некои 15 минути кокетирање и милување, човекот од џепот извадил легитимација. Соња е приведена во полициска станица каде што се бранела со зборовите дека не дава никакви услуги, но дека земала пари.

За жал, двајцата претходни клиенти кај Соња биле инсајдери од полицијата со кои спиела, така што сега таа се наоѓа пред судење во Сан Луис.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *