Српската пејачка призна дека работи во “Хотел” и заработува до 500 фунти за еден час, пеењето ми е втор план

Траншите не размислуваат како жени, туку како мажи, пеачката Електра Елит имаа скриен тален, вреден 500 фунти на час.

Пеењето и е во втор план, бидејќи јавно кажа дека легално се занимава со “хотелска работа” во Цирих, така што еден час чини помеѓу 300-500 швајцарски фунти, вели дека и се исплати и во ова лошо време на коpона за неа сепак има работа.

Ако хотелска девојка помине од десет до до дваесет години во “Langstrasse”, позната улица во Цирих, тоа значи дека прави пари и покрај режиските трошоци. Познавам многу жени кој што работат таму, сега без скриени тајни јас добивам и пари од Фондации, кој на неделно ниво се движат од 100 до 500 фунти, дури и повеќе вели пеачката Електра елит.

Собите се чисти и дезинфицирани, јас имам xетеро мажи за муштерии, кој имаат жени и девојки.

Тоа значи дека ако си мој муштерија, јас знам повеќе што обожаваш бидејќи и јас сум маж. Тоа е голема предност, бидејќи сум повеќе почитувана од жена. Мажите се послободни во интимните односи, има и брзи муштери кој доаѓаат на пет минути- вели Електра Елит за својот вреден талент.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *