Уште ова го немавме видено: Куче на Балканот вози трактор “Жти гледај напред” (ВИДЕО)

Жуча мирно седи во тракторот.

Преслатко видео се појави на социјалните мрежи. На него се гледа кучето Жуча како ги држи предните шепи на воланот на тракторот и го “вози”.

На почеток на снимката кучето Жучо гледа во личноста, која го прави видеото.

Потоа се слуша машки глас, кој му вели “Жучо гледај напред”.

Преслаткото куче мирно седи во тракторот, слуша совети и управува со него.

Мажот во видеото објаснува дека дошло време за сеидба. “Без добра помош од колега, нема ни добри совети”, изјави мажот алудирајќи на Жучо.

Погледнете го видеото во продолжение:

https://youtu.be/51JVVQTI_EY

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *