Фотографиите на американските пилоти открија НЛО, политичарите кријат дека вонземјаните редовно не посетуваат

Блиска средба на американски авион и НЛО, Пентагон повторно молчи?

Министерство за одбрана ,на Америка ја оформи работната група која има за цел да ги проучува неидентифкуваните воздушни појави, извештаите бележат НЛО феномени кој летаат многу брзо, дурипонекогаш е невозможно да се следат.

Наголемо се шепоти овие денови дека вонземјаните редовно не посетуваат! Но,зошто не се јават кога веќе се тука? На овие прашања не е возможно да одговори научната фека, ниту пак ентузијастите, фантазијата одвреме на време се пдгрева со понекоја фотографија симена од пилотите на американскте воени авиони на која јасно се гледа дека станува збор за неидентификувани летечки објекти како го прелетуваат воздушниот простор.

Во 2018 и 2019 г, две фотографии направени од пилот кој прелетувал над аталнскиот океан, откриваат НЛО летала,но Пентагон мудро молчи, извештаите се доверливи и се истражуваат телено според поратлот The Debrief.

Во еден од извештај, е приказжана фотогарфија на НЛО,како излетува од окенатот,кон небото, со огромна брзина. Фотографијата на кој се гледа НЛО леталтот,е коцкаст среберен објект, снимен е од кокпитот на Ф / А 18 борбен авион. Стучњаците кој штоја имаат видено ова афотографија тврдат дека подсетува на ГПСтраспорттер, фрлен во вода, за да се следат атмосферските влијанија, како на пример кога може да се појави ураган. Но, танспорттерот кој пак е сонда , неможеда се движи со толку голема брзина.

Вонземјански брод или не! Што се крие Пентагон?

Пилотите на борбените авиони, во извештајот од 2018 г. Тврдат дека пресретнале НЛО но не знале од каде се створиле овие летала. За да се добие билокакво објаснување, да се демантира, во манири на војната дисциплина, сепак се признава дека станува збор за некој вид на технологија којка не ја создал човек.

На вториот извештај според фотографијата се гледа јасно, НЛО со триаголен облик, летало,кое излетало од океанот и поминало покрај борбениот авион. Извештајот содржи инфорамција за неверојатната брзина и динамика на движење на НЛО леталото.

Сериозноста на извештаите е доверлива, целосните забележани настани недоспеале во јавност, но едно е сигурно американската војска сериозно ги бележи средбите со вонземјаните и не дозволува да излезат информации.

Британскиот стручњак за Дејли мејл, открива дека поранешниот американски председател Доналд Трамп, пред да замине од Белата куќа, на неколку наврати споменал, дека знае за тајната на НЛО. Вонземјаните се меѓу нас, па тивко не следат, единствена надеж е дека се добронамерни.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *