Фотографија од младата Анџелина Џоли го урна интернетот: Вака изгледа најубавото женско суштество на светот (ФОТО)

Актерка, режисерка и филантропка, жена која отсекогаш важена за една од најубавите поради својата неприкосновена убавина. На интернет се појави фотографија од Анџелина Џоли стара околу 20 години и многумина се согласија дека нејзина природа е ненадминлива.

Интернетот беше воодушевен со природната убавина на младата Анџелина, а еден од коментарите кој доби најмногу одобрувања беше кратко и јасен: “Ова е најубавото човечко суштество во историјата”.

Денес, 45 годишната Анџелина како и секогаш работи на нови проекти, а повторно ќе се најде позади камерите за биографскиот филм на фотографот Дон МекКалин.

Со две децениско искуство во хуманитарната бо.рба за човечки права и со многу нови уметнички проекти, кај Анџелина јавноста најмногу беше воодушевена од без оглед на тоа што и приредува животот, нејзиниот оган никогаш не згаснува.

Погледнете ја фотографијата во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *