Шегата на овој човек предизвика 4.000 раскинувања и 17 разводи: Дали вие би поверувале во ова?

Прилично вообичаено е да луѓето седат во текот на викендот и гледаат телевизија заедно, но никој никогаш не помислил дека вакво нешто може да заврши со разделба.

Шкотскиот комичар Даниел Слос, успеал поради шега која траела само 20 минути, да уништи преку 4.000 врски и предизвика 17 разводи.

Во емисијата “Jigsaw” се занимавал со темата за човечките односи, но и партнерските. Објаснил дека секој некаде има сродна душа.

Сепак, многумина од нив се плашат да го чекаат вистинскиот, бидејќи мислат дека ќе останат сами. Затоа, секогаш обидете се да ја побарате поддршката, полнејќи го празниот простор со другата половина која не е онаа вистинската. Како последица, многу врски се вештачки, бидејќи луѓето не сакаат да го чекаат вистинскиот партнер.

“На сила ќе имаме некоја личност во нашиот живот, бидејќи попрво би имале некој, отколку да бидеме сами”, изјавил тој во емисијата.

Без оглед дали таквата анализа е вистина или не, набрзо ги привлекла реакциите на гледачите. Решавајќи толку чувствително прашање, Даниел Слос примил неколку пораки од гледачите кои му се заблагодариле и тврделе дека епизодата им ги отворила очите.

-Штотуку завршив со гледање на вашата емисија и се посомневав во тоа дали ја донесов вистинската одлука или не. Меѓутоа, прашањата и ситуациите кои ги изнесовте потврдија дека е во ред да заслужувам подобро. Претпоставувам дека на листата ќе можете да додадете уште една.

Откако примил илјадници пораки, комичарот изјавил дека сето тоа било шега и дека никогаш не планирал да раздвојува парови.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *