Што се случува кога ќе заборавите да ја повлечете рачната? (ВИДЕО)

Надзорната камера од гаража сними необична ситуација која можеше да заврши навистина лошо, но за среќа, сопственичката на автомобилот не беше повредена.

Жената го паркираше автомобилот и излезе да ја отвори капијата, но заборави да ја повлече рачната кочница.

Автомобилот во еден момент замина низбрдо, а потоа, од некоја причина замина кон неа. Откако ја собори, продолжи со возењето, а таа само можеше да гледа до каде ќе оди.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *