Џенифер Лопез има две сестри, а најмладата е далеку поубава од неа (ФОТО)

Постарата сестра на Џенифер Лопез е оперска пејачка, а помладата е новинарка.

Линда Лопез е најмладата сестра на Џенифер Лопез. Се занимава со новинарство и е многу успешна во својата работа.

Кога на Инстаграм профилот објавила слика, сите останале во чудо бидејќи неверојатно личи на Џенифер. Па многумина помислија дека тоа е всушност познатата пејачка.

Од завеаниот Њујорк, објави слика со капа – иста Џенифер.

Од завеаниот Њујорк, Линда објави селфи со волнена капа, замотана во шал и маска на лице, па нејзините очи биле во прв план.

Тогаш во целост заличи на својата средна сестра.

Ги има вкупно три. Линда е најмладата, Џенифер е средната, а најстарата Лесли е оперска пејачка.

Многумина мислат дека Џенифер и Линда неверојатно личат една на друга, а вие пресудете сами. Едно е сигурно, овие две сестри поминуваат многу време заедно, а неодамна се видени и како заедно заминуваат на лизгање во Њујорк.

Author: Р К

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *