17 романтични пораки за добра ноќ

Дали сакате да му кажете добра ноќ на вашиот партнер на оригинален начин? Еве 17 начини да му пишете кога не го делите креветот:

 • Легнувам со насмевка на лицето додека мислам на тебе.
 • Не сакам да ти кажувам добра ноќ, повеќе сакам да бидеме заедно цело време.
 • Ти си последното нешто за кое размислувам секоја вечер пред да заспијам. И ти си првото нешто на што мислам кога ќе се разбудам.
 • Се надевам дека спиеш добро, љубов. Ќе ми недостигаш. Дури и неколку часа без тебе се чувствувам како да е цела бесконечност.
 • Душо, мора да излезеш од мојата глава за да заспијам.
 • Добра ноќ. Се надевам дека твоите соништа се слатки како тебе.
 • Мојот кревет е празен без тебе.
 • Би сакала да можам да стојам цела ноќ разговарајќи со тебе.
 • Ти испраќам плеј листа за полесно да заспиеш. Тогаш и двајцата ќе ја слушаме истовремено, како да сме заедно.
 • Добра ноќ, љубов моја. Моите соништа не можат да се споредат со времето кога сме заедно.
 • Мојот кревет е доволно голем за двајцата, зошто сега не си тука со мене?
 • Веројатно треба да спијам сега, но сакав уште еднаш да ти кажам дека те сакам.
 • Тешко е да заспијам кога сум возбудена што ќе те видам утре.
 • Се надевам дека ќе те сонувам вечерва.
 • Слатки соништа. Ако сонуваш кошмари, знаеш на кого да пишеш.
 • Ѕвездите се убави вечерва, но повеќе сакам да гледам во тебе.
 • Нема причина вечерва да ти кажам добра ноќ, затоа што ќе те видам во соништата.

Author: P E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *