Posted in Балкан

Турција, Грција и Албанија se најбарани летни дестинации, цените поскапи од претходните години

Со намалување на бројот на новозаболени од Ковид-19, поголемиот број на вакцинирани и олеснувањето на условите за патување, полека се зголемува интересот на македонските граѓани…

Continue Reading... Турција, Грција и Албанија se најбарани летни дестинации, цените поскапи од претходните години