Posted in Живот

Чудо невидено: Близнаци раздвоени од раѓање, а 39 години воделе идентичен живот (ВИДЕО)

Се им било заедничко, иако никогаш порано не се виделе. Далечната 1940. година, една мајка на свет донела двајца браќа. Тие веднаш после раѓањето биле…

Continue Reading... Чудо невидено: Близнаци раздвоени од раѓање, а 39 години воделе идентичен живот (ВИДЕО)
Posted in Живот

На овој начин, ќе заштедите илјадници евра при купување на стан, еве како

Истражувањата покажуваат дека становите често се продаваат за цена пониска од огласените, значи, треба да се разликува просечни огласени и просечни продажни цени. Пазарот за…

Continue Reading... На овој начин, ќе заштедите илјадници евра при купување на стан, еве како
Posted in Живот

Мажите открија: Жената која ги има овие карактеристики, никогаш не би ја исневериле

Секој маж е поинаков и кај жената бара различни работи. Но, она што тој го сака зависи од тоа и дали бара девојка за авантура,…

Continue Reading... Мажите открија: Жената која ги има овие карактеристики, никогаш не би ја исневериле
Posted in Живот

Омилена дестинација за Македонците: Заминете на 3 дневен одмор, и добијте 200 евра бонус по човек

Во желба да ја оживеат својата туристичка индустрија, Малта планира да им понуди на странските посетители и до 200 евра доколку останат најмалку три дена…

Continue Reading... Омилена дестинација за Македонците: Заминете на 3 дневен одмор, и добијте 200 евра бонус по човек
Posted in Живот

10 златни правила за воспитување на деца кои секој родител треба да ги знае

За правилно да го воспитате вашето дете, обидете се да во дело ги спроведете советите на американскиот психолог доктор Кевин Леман, кој тврди дека златната…

Continue Reading... 10 златни правила за воспитување на деца кои секој родител треба да ги знае
Posted in Живот

“Тој е прекрасен и нежен”: Девојка се мажи за двоен yбиeц со прекар Животно, кој никогаш не го запознала

Љубовта не познава граници. Дваесетишестгодишната жена од Велика Британија се согласи да се омажи за престапник кој никогаш порано во животот не го видела ниту…

Continue Reading... “Тој е прекрасен и нежен”: Девојка се мажи за двоен yбиeц со прекар Животно, кој никогаш не го запознала
Posted in Живот

Јасни знаци: Вака се однесува маж кој повеќе не ве сака

Колку и да сакаат да не е така, еден ден може да дојде до крахот на врската или бракот, а луѓето затечени и ќе се…

Continue Reading... Јасни знаци: Вака се однесува маж кој повеќе не ве сака
Posted in Живот

Ова заедничко нешто го имаат сите луѓе кои се родени во април

10 прекрасни карактеристики кои ги красат децата родени во април. Лицата родени во април, односно оние родени во хороскопски знак на Овен и Бик имаат…

Continue Reading... Ова заедничко нешто го имаат сите луѓе кои се родени во април
Posted in Живот

Носталгија: Неколку работи кои родителите им ги дозволуваа на своите деца пред 40 години, но денес се незамисливи

Многу родители ќе кажат дека некогаш детството било безгрижно и поопуштено. Но, за поголемиот дел од родителите денес, не е замисливо да им дозволат на…

Continue Reading... Носталгија: Неколку работи кои родителите им ги дозволуваа на своите деца пред 40 години, но денес се незамисливи
Posted in Живот

Ако го изговори ОВА, тој има намера да ве исневери

Мал број на луѓе стапува во љубовна врска со посебна намера да направи исневерување. Меѓутоа, непосакуваната вистина е таа дека исневерувањето е реалност за голем…

Continue Reading... Ако го изговори ОВА, тој има намера да ве исневери