Posted in Uncategorized

Тито никако не го сакал овој град во Југославија, поради нешто кое се случило додека држел говор

Урбаната легенда која се зборува во чачанскиот крај вели дека владетелите на Србија никако не го сакале овој град. Кралот Александар Караѓорѓевиќ го посетил само…

Continue Reading... Тито никако не го сакал овој град во Југославија, поради нешто кое се случило додека држел говор
Posted in Uncategorized

Ужас : Пациент од Романија починал додека чекал на интензивна нега. Неговата последна порака е предупредување за сите

Романец на кого пред 10 дена му бил дијагностициран Ковид-19 и чие семејство распишало јавен повик за бесплатно место на интензивна нега, починал вчера во…

Continue Reading... Ужас : Пациент од Романија починал додека чекал на интензивна нега. Неговата последна порака е предупредување за сите
Posted in Uncategorized

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Continue Reading... Hello world!